TRT Genel Müdürü'ne fahri doktora

DENİZLİ Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Senatosu, TRT'de yaptığı yenilikler nedeniyle, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'e, törenle fahri doktora ünvanı verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TRT Genel Müdürü'ne fahri doktora

PAÜ'nün Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, “TRT son beş yılda büyük yenilikler yaparak dünya televizyonu oldu. Şahin, bu süreci başarıyla yürüttü. TRT'de yaptığı yenilikler nedeniyle, senatomuzun aldığı karar gereği kendisine doktor ünvanını verdik” dedi.

Şahin'in cüppesini Prof.Dr. Bağcı giydirdi. Törene katılan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil de Şahin'e Yatağan palası hediye etti.

Cüppesini giydikten sonra konuşan İbrahim Şahin, Pamukkale Üniversitesi'nden fahri doktora ünvanını almanın kendisine gurur verdiğini belirtti. Pamukkale Üniversitesi bünyesinde iletişim fakültesi açılması için karar çıktığını da hatırlatan Şahin, “İletişim fakülteleri yeni bir müfredatla ihtiyaca göre öğrenci yetiştirmeli. Bazı üniversiteler bizi arayıp, kullandığımız aletleri ve kameraları istiyor. Kullanmadığımız alet ve kameralarla ders gören öğrenciler artık yetişmesin” diye konuştu.


*TRT'nin elektrik faturalarından elde ettiği gelir/ Video


Daha sonra PAÜ'de görevli ataması ve yükseltilmesi yapılan 400 akademisyen için tören düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Bağcı, akademisyenlere plaket verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber