'Yurdum spor yapıyor' etkinliği

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, sporu tabana yaymak ve branş tanıtımları yapmak amacıyla Yurtkur ile ortaklaşa "Yurdum Spor Yapıyor" adlı proje kapsamında Karadeniz Erkek Öğrenci Yurdu'nda sportif etkinlik gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Yurdum spor yapıyor' etkinliği

Dart, halat çekme, x-box, bilek güreşi, hems ve mini golf gibi farklı branşlar ile yurt öğrencilerinin aktif olarak spora katılımı sağlandı. X-box ve halat çekme branşına ilgi yoğun olurken öğrenciler yeni dönemin başında eğlenceli bir akşam yaşayarak stres attılar.

Yurtkur Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun da hazır bulunduğu etkinliğe yoğun ilgi gösteren gençler, "Böyle bir organizasyon ilk defa yapılıyor. Gerçekten bizim açımızdan çok iyi oldu. Yoğun bir dönem öncesinde bizim için motivasyon oldu. Bu tür etkinliklerin sürekli olmasını istiyoruz. ve bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yurtkur yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Bu etkinliklerin devamını bekliyoruz" dediler.

Gençler sportif faaliyetlerle ilgilenirken diğer yandan isteyen katılımcıların sporcu lisansı çıkarması için stant açıldı. Gençlik Merkezi'nin de yer aldığı etkinlikte gençlik liderleri Gençlik Merkezi'nin yaptığı çalışmalarla ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber