Hafta sonu havalar nasıl olacak? - Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Mart 2013 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hafta sonu havalar nasıl olacak? - Haritalı

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu bölgeleri ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda görülecek olan yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor

HAVA SICAKLIĞI :Doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, güney kesimlerde güneydoğu kesimler ile zamanla ülke genelinde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege Kıyıları ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara(ulaşımda aksamalar vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber