Büro Memur-sen Genel Başkanı Yazgan'ın yürüyüş eylemi yoğun kar altında devam ediyor

Kamu çalışanlarının hakları için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüş eylemi yapan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan'ın yürüyüşü Bolu sınırlarında devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2013 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Büro Memur-sen Genel Başkanı Yazgan'ın yürüyüş eylemi yoğun kar altında devam ediyor

Kamu çalışanlarının hakları için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüş eylemi yapan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan'ın yürüyüşü Bolu sınırlarında devam ediyor. Bolu Dağı'na tırmanan Yusuf Yazgan, yoğun kar altında da yürüyüşüne ara vermedi.

Kamu çalışanlarının 666 Sayılı Kararname ile ellerinden alınan fazla mesai ücreti, ek ödemeleri ve ikramiyelerinin geri verilmesi, 4/C'liler ile sözleşmelilerin kadroya alınması için Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan'ın İstanbul'dan Ankara'ya başlattığı yürüyüş eylemi devam ediyor. Genel Başkan Yusuf Yazgan, yürüyüşünün 10. gününde Bolu'ya ulaştı. Bolu Dağı'na tırmanışa geçen Yusuf Yazgan, yoğun kar altında da yürüyüşüne ara vermedi. Yazgan'ı, Büro Memur-Sen'in kadın üyeleri de yalnız bırakmadı. Büro Memur-Sen Ankara ve Bolu Kadın Komisyonu yöneticileri ve üyeleri, Bolu Dağı zirvesinde karşıladıkları Yazgan'la bir süre yürüyüş yaparak eylemine destek verdi.

Kamu çalışanlarının ellerinden alınan hakları için yollara düştüklerini belirten Yusuf Yazgan, "Kamu çalışanlarının ellerinden alınan haklarının geri verilmesi ve 4/C'liler ile sözleşmelilerin kadroya alınması için İstanbul'dan başlattığımız yürüyüşümüze 10 gündür ara vermeden devam ediyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in fazla mesailerin ödenmesi için gerekli çalışma yapılması talimatı vermesi yaptığımız yürüyüş eylemimizde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Olumsuz hava koşullarına rağmen yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Çalışanların tüm hakları geri verilene kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber