Başbakanın mitingi için 4 tır polis bariyeri getirildi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın pazar günü Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yapacağı miting öncesinde hazırlıklar bütün hızıyla devam ederken, şehre 4 TIR polis bariyeri getirildiği öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakanın mitingi için 4 tır polis bariyeri getirildi

Sabah saatlerinde İstanbul ve Çanakkale Emniyet Müdürlüklerinden 4 TIR ile Bandırma'ya getirilen 875 adet polis bariyeri, Cumhuriyet Meydanı ve çevresine yerleştirilmeye başlandı. Polis ve jandarma ekiplerinin güvenlik önlemleri altında gerçekleşen bariyer yerleştirme çalışmalarını vatandaşlar meraklı gözlerle izledi.

Başbakan Erdoğan'ın geçiş güzergahında yer alan Bandırma- Erdek yolunda da Karayolları 14. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Yollardaki hasarlı bölgelere asfalt ve yama yapılırken, refüjlerin kenarlarındaki otların da temizlendiği görüldü.

Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın Bandırma'daki programı belli oldu. Erdoğan, ilçeye yarın saat 15.00'te gelerek Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap ettikten sonra saat 17.00'de Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ'ye (BAGFAŞ) ait Sodyum Amonyum Nitrat (CAN) Tesislerinin temel atma törenine katılacak. Erdoğan'ın törenin ardından Bandırma'dan İstanbul'a hareket etmesi planlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber