Güvenlik kamerası montajını yaptıkları işyerini soydular

Konya'da 19 yaşındaki Hüseyin A.ve 20 yaşındaki Hüseyin G., güvenlik kamerası montajı yaptıkları Ömer Faruk Demir'e ait tekstil mağazası ile alarm taktıkları evinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mart 2013 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Güvenlik kamerası montajını yaptıkları işyerini soydular

Merkez Selçuklu İlçesi Feritpaşa Mahallesi'nde tekstil mağazası işleten Ömer Faruk Demir'in işyerinden geçen pazartesi gecesi 4 bilgisayar, 2 LCD ekran televizyon ile yeni montajı yapılan güvenlik kamerasının görüntü kaydının yapıldığı 2 cihaz çalındı. Demir, olaydan bir gün önce de evinden kol saati ve mont çalınması üzerine polise gidip, hırsızlık şüphelilerinin kısa süre önce işyerine güvenlik kamerası montajı, evine de alarm sistemi kuran kişiler olabileceğini belirtti. Bunun üzerine montajı yapan Hüseyin A. ve Hüseyin G., gözaltına alındı. Çalınan malzemeler de şüphelilerin evinde ele geçirildi.

2 şüpheli, Ömer Faruk Demir'den 500 lira alacakları olduğunu, bunun için önceden yedeklerini çıkarttıkları anahtarlarla eve ve işyerine girip hırsızlığı gerçekleştirdiklerini söyledi. Demir'in borcunun ödeme tarihin ise henüz geçmediği belirlendi. Şüpheliler, sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber