Çürümüş ceset için polis ve jandarma delil aradı

Samsun'da 3.5 aydır kayıp 41 yaşındaki Ayhan Çelik'e ait olup olmadığı araştırılan çürümüş cesedin bulunduğu alanda, polis ve jandarma pantolon, ayakkabı ve ceket aradı.3 saat süren aramalar sonrası herhangi bir şey bulunamadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Mart 2013 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çürümüş ceset için polis ve jandarma delil aradı

İlkadım İlçesi Ataköy Mahallesi'ndeki evinden işe gitmek için çıkan bir kişi, geçen pazar boş arazide ceset görünce jandarmaya ihbarda bulundu. Olay yerine gelen jandarma, üzerinde kazak ve külot bulunan vücudunun bir kısmı yanmış cesedi inceledikten sonra polisle birlikte ortak soruşturma başlattı. Ceset kimlik tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cesedin, Canik'te yaklaşık 3.5 aydır kayıp olan inşaat işçisi Ayhan Çelik'e ait olduğu iddia edildi. Cesedin Ayhan Çelik'e ait olup olmadığının kesin olarak belirlenmesi amacıyla DNA testi yapılması için babası Bayram ve kardeşi Serkan Çelik'ten kan örnekleri alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Diğer taraftan, polis ve jandarma olayın aydınlatılması amacıyla yürüttüğü soruşturmaya gece gündüz devam ediyor. Güvenlik güçleri ve AFAD ekipleri, 10 dönümlük arazi üzerinde ölüsü bulunan kişiye ait pantolon, ayakkabı, ceket veya mont bulmak için arama yaptı. İlkadım Belediyesi'nden getirilen dozer ve jandarmaya ait iz ve takip köpeği 'Uslu' ile yaklaşık 3 saat boyunca yapılan aramada hiçbir sonuç elde edilemedi.

Olayla ilgili soruşturma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber