Okul yaptıran belediye!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2005 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Belediyesi tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilecek 24 derslikli okulunun protokolü, Vali Ahmet Özyurt, Belediye Başkanı Ahmet Aygün ve Milli Eğitim Müdürü Üner Dilek tarafından imzalandı.

Valilikte düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Ahmet Özyurt, 2007 yılında Tekirdağ'da tüm derslik açığını kapatmayı hedeflediklerini belirterek, "Göreve geldiğimde, binlerce derslik açığına rağmen Tekirdağ'da sadece bir okul inşaatı vardı. 3 yıl içerisinde derslik açığı konusunda dev adımlar attık. Bin 500'ler seviyelerinde olan derslik açığı, devam eden inşaatların bitmesiyle birlikte 400'ler seviyesine inecek. Bu başarı Tekirdağ'ın ve Tekirdağlılarındır. Demek ki istenilince oluyormuş. Bu bağlamda yaptıracağı okulla eğitime büyük destek veren belediye başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman eğitimin hizmetinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Aygün de, "Geleceğimiz için eğitime yatırım yapmak durumundayız. Biz hiçbir zaman eğitimi bizden ayrı bir birim olarak düşünmedik. Eğitim hepimizin. Yaptıracağımız okulun şimdiden Tekirdağ'a ve eğitimimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber