'Okullar hayat bulsun' projesi

Sorgun Belediyesi'nin "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında Şehit Önder Muratoğlu İlkokulu ve Oral Bektaş İlokulu bahçesine mini futbol sahası, oyun grubu ve kamelyadan oluşan tesis yaptırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2013 22:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Okullar hayat bulsun' projesi

Sorgun Belediyesi'nin "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında Şehit Önder Muratoğlu İlkokulu ve Oral Bektaş İlokulu bahçesine mini futbol sahası, oyun grubu ve kamelyadan oluşan tesis yaptırıldı.

Tesislerin açılış törenine Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Okulu Müdürü Musa Öcal ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, okullara her konuda gerekli desteği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve gönüllü belediyelerin ortaklaşa yürüttüğü "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında bu yıl iki okulun bahçesine tesis kurduklarını ifade eden Şimşek, "Okulların eğitim öğretim saatleri dışında, hafta sonları ve yaz aylarında derslik, kütüphane, bilgi teknolojileri sınıfları, çok amaçlı salonları, konferans salonları, spor salonları ve okul bahçelerinin belediyelerle işbirliği içinde velilerin ve mahallelinin hizmetine açılmasını amaçlayan bu projenin çok yararlı olduğuna inanıyorum" dedi.

Şimşek'in konuşmasının ardından açılışı yapılan mini futbol sahasında, Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Okul Müdürü Musa Öcal'ın da yer aldığı iki takım, maçı yaptı. Karşılaşma, 7-7 berabere sonuçlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber