Atlı kızakçılar rallicilere karşı

Türkiye Pist ve Formula 3 Şampiyonu Ertan Nacaroğlu direktörlüğünde, Banvit Kırmızı’nın sponsorluğunu üstlendiği, buz üzerinde hız deneyimi yaşatmak üzere Türkiye'nin ilk ve tek yarış okulu olan ‘Buzz Driving Akademi’ tarafından, Çıldır Gölü üzerinde gösteri yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2013 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Atlı kızakçılar rallicilere karşı

Çıldır Gölü üzerinde pistin hazırlanması için gelen traktör, gösteri yapacak araçlar için virajı bol ve 2 kilometre mesafede pist alanı açtı. 2 gün süren pist açılma çalışması sonucu kısa bir gösteri yapan ekip, donan gölde ilgi odağı oldu.

Buzz Driving Akademi yarışçılarının yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü üzerinde yaptıkları manevralar, izleyicilere heyecanlı anlar yaşatırken, göl üzerinde atlı kızakların güzergahında ralli yapan yarışçıların gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Buzz Driving Akademi'nin gösterisini izlemek için gelenler de, bol bol fotoğraf ve video çekti. Buzz Driving Akademi'nin gösterisine atlı kızakların da eşlik etmesiyle farklı bir görüntü oluşurken, atlı kızakçılar rallicileri göl üzerinde yarışa davet etti. Atlarının besili ve antrenmanlı olduğunu belirten kızakçılar, "Biz her şekilde rallicileri yeneriz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber