Zabıta ekipleri denetimlerine devam ediyor

Kırşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri; restoran, lokanta, kebapçı, çay ocakları ve kahvehanelerin denetimlerinden sonra şehrimizin genelindeki erkek ve bayan kuaförlerinin denetimini yaptı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Mart 2013 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zabıta ekipleri denetimlerine devam ediyor

Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Şubat-Mart ayları arasında yapılan denetimlerde; 82 adet erkek kuaförü ile 39 adet bayan kuaförünün denetimi yapıldı. Denetimlerde işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarına, hafta sonu tatili ruhsatlarına, genel tertip ve düzene bakıldı. Ayrıca sağlık portör kartları da kontrol edildi.

Halk sağlığı ve işyerlerinin hijyenik ve kurallara uygun ortamda çalıştırılmasının Kırşehir Belediyesi'nin önceliği olduğuna değinen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Zabıta Ekiplerimiz denetimlerine aralıksız devam ediyor. Şehrimizde bulunan restoran, lokanta, kebapçı, çay ocakları, kahvehane, fırınlar ve kuaförler gibi halka hizmet eden yerleri sürekli kontrol ediyoruz. Kurallara uymayan bütün işyerlerinde gerekli işlemleri yapıyoruz. Bu konuda Zabıta ekiplerimiz de çok hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Belediye olarak vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla bu işyerlerinden faydalanmaları amacındayız. Vatandaşlarımızın da her konuda dikkatli davranarak sağlıksız koşullarda üretim ve satış yapan işletmeleri Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün Alo 153 şikâyet hattı veya 214 10 10 numaralı AK MASA İletişim servisine ihbar etmelerini istiyorum” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber