Okulda taciz paniği

Haber Giriş : 09 Aralık 2005 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dumlupınar İlköğretim Okulu, taciz iddiasıyla karıştı. Elinde şeker ve çikolata ile okula gelen kimliği belirsiz bir kişi sınıflarda dolaşarak 4 öğrenciyi elle taciz etti. Veliler okul yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundular.

İstanbul Maltepe'deki Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda elinde şeker ve çikolata torbasıyla dolaşan kimliği belirsiz bir kişinin, öğrencilere tacizde bulunduğunu öne süren veliler, okul yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Dumlupınar İlköğretim Okulu'ndaki taciz olayı, öğrencilerin velilerine anlatmasıyla ortaya çıktı. İddiaya göre kimliği belirsiz bir kişi, okul koridorlarında ve teneffüslerde sınıflarda dolaşarak yalnız bulduğu 4 öğrenciyi, çikolata ve şeker verip elle taciz etti. Öğrencilerin durumu anlatması üzerine veliler okula akın etti. Okul önünde toplanan veliler idarecileri eleştirip tepki gösterdi. Tüm çabalarına rağmen okula alınmayan veliler, yeterince güvenlik önlemi almadıkları gerekçesiyle okul yönetimi hakkında Kartal Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bir öğrenci tacizci aynı kişinin elinde çikolata ve şeker dolu torbayla dün de okul koridorlarında dolaştığını söyledi. Velilerin şikayeti üzerine inceleme yapmak üzere okula gelen polis ekipleri de çocukların psikolojisinin bozulacağı gerekçesiyle okul yönetimi tarafından içeri alınmadı.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber