Başkan Dinç'ten esnaf ziyaretleri

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in esnaf ziyaretleri devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2013 22:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Dinç'ten esnaf ziyaretleri

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in esnaf ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, hem vatandaşlarla sohbet etme imkanı hemde sorunları yerinde görme imkanı buluyor.

Cumhuriyet mahallesi esnafını ziyaret eden Dinç, sabah kahvaltısını bölgede bulunan esnaflarla birlikte yaptı. Ziyarette bölge esnafını dinleyen Dinç, kendisine iletilen sorunların çözümü noktasında yetkililere talimat verdi. Başkan Dinç'e yakın ilgi gösteren esnaflar, yapmış olduğu çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Esnaf ve vatandaşın gösterdiği teveccüh ve ilginin yaptıkları hizmetin takdir edildiğinin ve doğru yolda olduklarının göstergesi olduğunu belirten Dinç, "Çankırı için her zaman en güzelini ve doğrusunu yapma gayretinde olduk ve gayretimiz artarak devam edecek.

Biz gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için yatırımlar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın dua ve sevgisiyle hizmete devam ediyoruz" diye konuştu.

"18 ayda 18 yeni proje" sloganı ile çıktıkları yolda çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Dinç, hedeflerinin Çankırı'yı modern ve model bir kent haline getirmek olduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber