Hasımlarını öldürmek için hapisten kaçtı

Adıyaman Açık Cezaevi'nden, hasımlarını öldürmek için firar ettiği iddia edilen mahkum, Adana'da Yunus ekipleri tarafından silahıyla birlikte yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hasımlarını öldürmek için hapisten kaçtı

Fikret S. (47), beraber yankesicilik yaptığı Metin Y'nin çocuklara yankesicilik yaptırması nedeniyle tartışma çıktı. Fikret S. Metin Y.'ye, çocuklara yankesicilik yaptırmaması gerektiğini söyledi.

Ancak kendisini dinlemeyerek çocuklara yankesicilik yaptırmaya devam eden Metin Y.'yi 1995 yılında öldürülen Fikret S, 20 yıl hapis cezası aldı. Fikret S., hapis cezası az kaldığı için Adıyaman Açık Cezaevi'nde cezasını çekerken yaklaşık 1 ay önce hasımlarını öldürmek için firar etti.

Şahsın Adana'ya geldiğini öğrenen polis, Fikret S.'nin fotoğrafını göstererek arama noktalarında dikkatli olunması gerektiği bildirildi. Yunus ekipleri yaptıkları bir uygulamada Fikret S.'yi yakaladı. Şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca çıktı.

Mahkum, cezaevine gönderilmesi için daha sonra infaz büro amirliğine teslim edildi. Fikret S., burada işlemleri yapıldıktan sonra cezaevine gönderildi. Fikret S. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına kendisinin bir suçu olmadığını domates sattığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber