Motosikletle komşusunun otomobiline çarptı: 2 yaralı

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde açık lisede öğrenim gören genç yanında arkadaşı ile birlikte motorsikletle evlerine giderken D-650 Karayolu Fatih Caddesi İtfaiye girişinde kapı komşusunun kullandığı otomobile çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Mart 2013 11:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Motosikletle komşusunun otomobiline çarptı: 2 yaralı

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde açık lisede öğrenim gören genç yanında arkadaşı ile birlikte motorsikletle evlerine giderken D-650 Karayolu Fatih Caddesi İtfaiye girişinde kapı komşusunun kullandığı otomobile çarptı. Kazada 18 yaşındaki Emre Yiğit ağır, yanındaki Gürkan Yaman hafif yaralandı.

Kaza, Pamukova D-650 karayolunun Bilecik yönünde dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Açık Lise'de elektrik bölümünde öğrenim gören ve dersten çıktıktan sonra köyleri Mekece'ye gitmek üzere 18 yaşındaki Emre Yiğit'in kullandığı ve arkasında 17 yaşındaki Gürkan Ceman'ın da bulunduğu motosiklet, aynı yönde giden ve aynı köyde kapı komşusu 21 yaşındaki İbrahim Şahin'in kullandığı 54 RH 691 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpma sonucu motosiklet sürücüsü Emre Yiğit ağır yaralanırken, motosikletin arkasında bulunan 17 yaşındaki Gürkan Ceman hafif yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan Gürkan Ceman'ın tedavisi Pamukova Devlet Hastanesi'nde yapılırken, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Emre Yiğit Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber