Arkadaşının kimliğini çalıp kredi çekti

Bolu'da, inşaat ustası V.Ş.evine misafirliğe gittiği arkadaşının ceketinin cebindeki nüfus cüzdanını çalarak kredi çekti.V.Ş.arkadaşının kimliğiyle kredi kartı almaya kalkınca yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Mart 2013 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arkadaşının kimliğini çalıp kredi çekti

İnşaat ustası V.Ş, geçtiğimiz günlerde arkadaşı H.Ö'nün evine misafirliğe gitti. V.Ş. tuvalete gittiği sırada H.Ö.'nün askıda bulunan ceketinin cebindeki nüfus cüzdanını çaldı. Bir süre oturduktan sonra evden ayrılan V.Ş, bir bankaya giderek arkadaşına ait nüfus cüzdanını kullanarak bin 150 TL kredi talebinde bulundu. V.Ş. krediyi aldıktan sonra kredi kartı talebinde de bulundu. H.Ö.'nün kendi adına kredi çekildiğini öğrenmesi üzerine yaptığı şikayetin ardından Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Yankesilicik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri V.Ş.'yi yakalamak için çalışma başlattı. V.Ş. arkadaşı adına düzenlenmiş kredi kartını teslim almak için dün bankaya geldiği sırada gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesinin alınan V.Ş, "İkametten hırsızlık ve başkasına ait nüfus cüzdanı suretini kullanarak bankadan kredi çekmek suretiyle dolandırıcılık" suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber