Pazarlar İlkokulu'nda 3 Türkiye şampiyonu çıktı

Koza Dergisinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu Başarı Tespit sınavında üç Türkiye Şampiyonu Pazarlar İlkokulundan çıktığı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2013 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pazarlar İlkokulu'nda 3 Türkiye şampiyonu çıktı

Koza Yayınları tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Başarı Tespit sınavında Pazarlar İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencileri Sanem Dumlupınar, Yusuf Eren Gürbüz ve Seher Kaynar 500 tam puan alarak Türkiye Şampiyonu oldular.

Koza Yayınları tarafından yapılan Başarı Tespit Sınavı 1deneme sınavında Sanem Dumlupınar, yine aynı yanın evinin Başarı Tespit Sınavı-3 deneme sınavında Yusuf Eren Gürbüz ve Seher Kaynar tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alarak Türkiye Şampiyonu olduğu bildirildi.

Koza Yayınlarının düzenlediği Başarı Tespit Sınavı-1 deneme sınavında Türkiye Birincisi olan Sanem Dumlupınar," Başarı Tespit Sınavı-1 deneme sınavında başarılı olmamı sağlayan başta öğretmenim ile aileme ve bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi

Bu konuda görüştüğümüz Pazarlar İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Akkurt, "Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri Sanem Dumlupınar, Yusuf Eren Gürbüz ve Seher Kaynar Koza Dergisinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu Başarı Tespit sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini alarak, okulumuza ve ailesine güzel bir gurur yaşattı. Öğrencilerimiz başta olmak üzere, onu yetiştiren ailesine ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber