Akademik gelişim kursu

Samsun Tabip Odası ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından "Akademik Gelişim Kursu" düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2013 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akademik gelişim kursu

OMÜ Tıp Fakültesi Mavi Salon'da düzenlenen kursun açılışına OMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Faruk Bağırıcı, Samsun Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Kursun açılış konuşmasını yapan Samsun Tabip Odası Başkanı Yrd.Doç.Dr. Mithat Günaydın, "Samsun Tabip Odası olarak hekimlerin özlük hakları ve mağduriyetleri ile ilgilenirken, hekim arkadaşlarımızın öncelikli olmak üzere tüm diğer akademisyenlerin de eğitimlerine önem veriyoruz" dedi.

Tabip Odası ile Tıp Fakültesi Dekanlığı'nın uyumlu bir şekilde çalışması sonucu birçok faaliyetin yapıldığını belirten OMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Bağırıcı, "Türkiye genelinde çalıştaylar düzenlendi. Bunun yansımaları Ankara'da çok fazla oldu. Akademik Gelişim Kursu katılımcılara çok faydalı olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından TÜBİTAK-Turkish Journal Of Medikal Scienceses Baş Editörü Prof.Dr. Şenol Dane ve fakültenin öğretim üyeleri sunumlarını gerçekleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber