Her gün manzarayı seyrettiği yerde intihar etti

Denizli'de tekstil işçisi 58 yaşındaki Yılmaz Olgun, evine giderken her gün durup manzarayı seyrettiği yerde, tabancayla başına ateş edip yaşamına son verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mart 2013 20:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Her gün manzarayı seyrettiği yerde intihar etti

Olay, Hacıeyüplü Mahallesi ile Yeşilyayla Köyü arasındaki yolda bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Babadağ İlçesi'nde oturan Yılmaz Olgun, 45 H 1988 plakalı otomobiliyle evine giderken yol kenarında manzarayı seyretmek için durdu. Bir süre alkol aldığı belirtilen Olgun, cep telefonundan polisi arayarak intihar edeceğini söyledi. Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'nde görevli polisler, Olgun'u ikna etmeye çalıştı ancak Olgun, telefonu kapattı. Bu sırada olay yerine polis ekipleri gönderildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, otomobilin yanında Olgun'un cesedini buldu. Olay yeri jandarma bölgesi olduğu için jandarma ekipleri çağrıldı.

İnceleme yapan jandarma, başına tabancayla ateş edip yaşamına son veren Yılmaz Olgun'un intihar nedenini araştırıyor. Olgun'un cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber