Kula Müftülüğü önündeki kanalı açma çalışmaları başladı

Kula Belediyesi, Müftülük önünde 4 bin 350 metrekare kaldırım, 5 bin 800 metrekare yol olmak üzere toplam 11 bin metrekare alanda, yol yapım ve kanal temizleme çalışmalarına başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2013 10:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kula Müftülüğü önündeki kanalı açma çalışmaları başladı

Kula Müftülüğü önünene 1990'lı yıllarda DSİ tarafından yapılan, daha sonra üzeri kapatılan kanalın bakım ve temizlik çalışmaları, Belediye Temizlik İşleri ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, hava şartlarının iyileşmeye başlamasına bağlı olarak ilçe merkezinde yol bakım, onarım ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Başkan Aşkın, "Müftülük önü başta olmak üzere Şehitler, Şehit Ahmet Akdeniz Caddeleri, Alan Çeşme'den Orhan Acar'a kadar olan bölgede kapalı kanalın bakım, temizlik çalışmalarına başladık. Kanal, bakım ve temizlik çalışmalarının ardından Barutlu Deresi'ne bağlanacak" dedi.

İlçe merkezindeki yollar ve kaldırımların, inşaatı devam eden Kent Meydanı ile bütünlük sağlaması adına çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına da hız verdiklerini ifade eden Aşkın, "Çalışmaların ardından alana kanalizasyon sistemi döşenerek Atık Su Arıtma Şebekesi'ne bağlanacak. Bölgedeki tüm kablolar yer altına alınarak, ilçenin en güzel alanlarından biri olacak" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber