Başkan Keskin, öğrencilere yerel yönetimleri anlattı

Özel Dünya Koleji yöneticilerinin daveti üzerine, öğrencilerle bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, "Yerel Yönetimler" hakkında bilgiler verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2013 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Keskin, öğrencilere yerel yönetimleri anlattı

Sosyal Bilgiler dersindeki "Yerel Yönetimler" ünitesini işleyen 4-A ve 4-B öğrencileri, Okul Müdürü Serkan Taşçıoğlu, sınıf öğretmenleri Zeliha Uzun ve Aslı Öndeş'in katılımıyla okul kütüphanesinde Başkan Bekir Keskin ile söyleşi yaptılar.

Belediye başkanının görevleri ve belediyenin hizmetlerinin neler olduğunu anlatan Keskin, insanların doğumdan ölüme yaşadığı kentteki tüm ihtiyaçlarını karşılayan kurumların yerel yönetimler olduğunu söyledi. Bilginin en yüce değer olduğunu vurgulayan Keskin, "Çocuk yaşlarda alınan eğitim, yaşamımızın tamamını etkiliyor. Ders saati ile eğlence saatini birbirinden ayırarak, düzenli ve programlı çalışmak, zamanı iyi kullanmak hedeflerimize ulaşmanın en güzel yoludur. Bilgili ve donanımlı olmak, bizlere yaşamımızın her alanında başarıyı sağlayacaktır" dedi.

Daha sonra çocukların sorularını yanıtlayan Başkan, eğitime destek çalışmaları kapsamında hizmete açılan Deneme ve Bilim Merkezi'nden tüm öğrencilerin faydalanması gerektiğini vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber