3 çocuk annesinin çantasından 3 kilo esrar çıktı

Konya'da 3 çocuk annesi kadının kol çantasından 3 kiloya yakın esrar çıktı. Gözaltına alınan kadının, uyuşturucuyu içmek için satın aldığını söylediği öğrenildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2013 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 çocuk annesinin çantasından 3 kilo esrar çıktı

Konya'da 3 çocuk annesi kadının kol çantasından 3 kiloya yakın esrar çıktı. Gözaltına alınan kadının, uyuşturucuyu içmek için satın aldığını söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Karaman Caddesi'nde uygulama yapan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliğine bağlı birimler, şüphe üzerine 27 plakalı bir otomobili durdurdu. Otomobilde suç unsuruna rastlamayan polis, son olarak araçta bulunan 3 çocuk annesi Ümran D.'nin (46) çantasına baktı. Kadının çantasında özel bir şekilde paketlenmiş 3 rulo halinde esrar bulundu.

Yaklaşık 3 kilo esrarı çantasına sığdırıp taşıyan kadınla birlikte aracı kullanan M.A. gözaltına alındı. Şüphelilerden Ümran D.'nin, "Ben kendim içiciyim. İzmir'de oturuyorum. Yanımdaki şahısla Gaziantep'de tanıştım. Benim çantamda uyuşturucu madde olduğunu bilmiyordu. Sevgilim cezaevine girdiği için ben kendim taşımak zorunda kaldım" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber