Etiler'de aksiyon filmi gibi cinayet

Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde aracıyla seyir halindeki Erhan Hastürk, kendisini takip eden bir araç içinden tabencayla ateş edilerek öldürüldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mart 2013 08:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Etiler'de aksiyon filmi gibi cinayet

Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde aracıyla seyir halindeki Erhan Hastürk, kendisini takip eden bir araç içinden tabencayla ateş edilerek öldürüldü.

Olay saat 22.30'da Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi Akmerkez önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nispetiye Caddesi girişinde 34 TV 8248 plakalı otomobiliyle ilerleyen 33 yaşındaki Erhan Hastürk'e, arkasından gelen bir araçtan ateş açıldı.

Bunun üzerine Hastürk aracıyla kaçmaya başladı. Hastürk'ü takip eden araç içindeki şüpheli, Akmerkez önünde trafiğin yoğun olması ve araçların yavaşlamasından yararlanarak, Hastürk'e tekrar ateş etmeye başladı.

CİNAYET ZANLISI ARACIYLA KAÇTI

Görgü tanıklarının ifadesine göre Hastürke'e 5 kez daha ateş eden şüpheli aracıyla hızla olay yerinden kaçtı. Mermiler Erhan Hastürk'ün çeşitli yerlerine isabet ederken, araç kaldırıma çarparak durdu.

Olayı gören Ole Molskov Bech isimli Danimarkalı bir doktor aracın yanına giderek Hastürk'e ilk müdahalede bulunmaya çalışırken, Hastürk'ün öldüğünü anladı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri de Hastürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde ve araçta incelemelerde bulundu.

ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri olayla ilgili yaptıkları detaylı soruşturmada Erhan Hastürk'e ateş edilen aracın plakasından yola çıkarak kiralık olduğunu belirledi. Aracın kiralandığı acenteye giden, polis ekipleri aracı Hastürk'ün eniştesi S.K'nın iki gün önce kiraladığını öğrendi. Olayla ilgili soruşturmasını derinleştiren polis ekipleri 36 yaşındaki S.K'yı arama çalışması başlattı.

OTOMOBİLDE TABANCA VE ESRAR ÇIKTI

Öte yandan Olay Yeri İnceleme polislerinin Erhan Hastürk'ün otomobilinde yaptıkları incelemede ruhsatsız bir tabanca ve bir miktar esrar maddesi buldu. Hastürk'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

"BİRBİRLERİNE LAF ATIYORLARDI"

Şüphelinin olaydan hemen sonra hızla uzaklaştığını belirten bir görgü tanığı ise, "Araçlarından birbirlerinden laf atıyorlardı. Biri otomobilin içerisinden diğer araca 5 el ateş etti. Daha sonra araç kaldırıma çarptı. Şüpheli kaçmaya başladı" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber