Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler

İzmirli ünlü şovmen ve sanatçı Mikrop Hikmet öncülüğündeki "Biz bize yeteriz topluluğu", örnek bir sosyal projeye daha imzasını attı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler

İzmirli ünlü şovmen ve sanatçı Mikrop Hikmet öncülüğündeki "Biz bize yeteriz topluluğu", örnek bir sosyal projeye daha imzasını attı. Hayatları boyunca hiç sinemaya gitmemiş ve beyazperdeyle tanışmamış olan miniklere ilk kez bu keyfi yaşattı.

Karaca Sineması'nda "Çanakkale Yolun Sonu" adlı sinema filmini izleyen çocuklar, kendilerine bu imkanı sağlayan Bizbize yeteriz topluluğuna ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli gençlik liderlerine teşekkür etti. Miniklerin yoğun ilgisiyle karşılaşınca duygulu anlar yaşayan Mikrop Hikmet, "Gerçekten de İzmir gibi Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olan İzmir'de bile böyle sinema ile tanışmamış miniklerimiz olmaması için bu projeye arkadaşlarım ile birlikte destek vermenin mutluluğun yaşıyoruz. Sanatçı topluma örnek insan demektir. Biz de sosyal medyada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu projesine katkı sağlamak için hayran sayfalarımızda bunun için çağrısı yaptık. Birçok hayranımız birden fazla bilet alarak projeye destek verdi. Yavrularımıza tarihimizi çok güzel bir şekilde anlatan bu filmi izleterek büyük bir sevinç sevinç yaşattığımız için çok mutluyuz. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak adından sıkça söz ettiren İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet öncülüğündeki Ömer Köroğlu, Hayri Küçük, Gani Güleç, Zenne Sedat, Hakan Alkar, Murat Pusa, Ersin Kuşkanat ve Arif Çayan'dan oluşan "Bizbize yeteriz" topluluğu anlamlı bir projeye daha imza attı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli Hülya Aydın, Hülya Acar, Gizem Kılınç, Gülşah Çoban, Figen Yaralı Hayatları adlı gençlik liderlerinin başlattığı proje ile hayatları boyunca hiç sinemaya gitmemiş olan miniklerin bu etkinliğe katılması için destek veren Mikrop Hikmet, kendi hayran sayfalarında ve sosyal medyada da bu projeye tüm İzmirlileri ve hayranlarını destek vermeye çağırdık. Bunun üzerine Karaca Sineması'nda gösterime sunulan Çanakkale Yolun Sonu adlı filme gitmek isteyen miniklere birçok Mikrop Hikmet hayranı bilet aldı. Toplululuk üyelerinin de desteğiyle sinema salonunu dolduran 70 çocuk hayatlarında ilk kez sinema keyfi yaşadı. Kendilerine ikram edilen patlamış mısır ve meyve sularını da afiyetle yiyerek ilk kez sinema keyfi yaşayan minikler kendilerine bu imkanı sunan büyüklerine teşekkür etti. Böyle bir projeye destek vermekten duydukları mutluluğu dile getiren Mikrop Hikmet ise "Gerçekten de İzmir gibi Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olan İzmir'de bile böyle sinema ile tanışmamış miniklerimiz olmaması için bu projeye arkadaşlarım ile birlikte destek vermenin mutluluğun yaşıyoruz. Sanatçı topluma örnek insan demektir. Biz de sosyal medyada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu projesine katkı sağlamak için hayran sayfalarımızda bunun için çağrısı yaptık. Birçok hayranımız birden fazla bilet alarak projeye destek verdi. Yavrularımıza tarihimizi çok güzel bir şekilde anlatan bu filmi izleterek büyük bir sevinç sevinç yaşattığımız için çok mutluyuz. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber