Öğrenci servisi otomobile çarptı:3 ölü, 10 yaralı

Ağrı’nın Patnos ilçesi yakınlarında öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenci servisi otomobile çarptı:3 ölü, 10 yaralı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan 10 öğrenci; Patnos, Ağrı ve Van'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Milli Eğitim Müdürlüğünce Patnos ilçesinde düzenlenen okullar arası halı saha maçından dönen Dedeli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) servisi, Patnos merkezden Dedeli köyüne giderken Erciş'ten Patnos istikametine gitmekte olan Sena G. yönetimindeki 04 P 55 27 plakalı otomobille Değirmendüzü köyü mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Servis şoförü Fikret Y. ile otomobil sürücüsü Sena G. ve eşi Güler Güler olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Tayfun Yılmaz, Serkan Yavuzcan, Melik İşler, Oktay Özbek, Ali Osman Keleş, Ferdi Bakan, Ayhan Şeker, Ercan Akbaş, İsa Karaman ve Ömer Karakaya isimli öğrenciler yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan öğrencilerden Melik İşler ve Ömer Karakaya Ağrı Devlet Hastanesi'ne, Ayhan Şeker ise Van'a sevk edildi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber