Bu apartmanı kimse çalamaz

İzmir'in Konak İlçsi Altınordu Mahallesi'ndeki Ramazanoğlu Apartmanı'nın sahibi, boş olan binadan hırsızlık yapılmasını önlemek için giriş kapısını zircirle bağlayıp, birkaç tane kilit taktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mart 2013 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bu apartmanı kimse çalamaz

İzmir'in Konak İlçsi Altınordu Mahallesi'ndeki Ramazanoğlu Apartmanı'nın sahibi, boş olan binadan hırsızlık yapılmasını önlemek için giriş kapısını zircirle bağlayıp, birkaç tane kilit taktı. Binanın önünden geçenler, "Bu apartmanı kimse çalamaz" esprisi yaptı.

Altınordu Mahallesi'ndeki 4 katlı Ramazanoğlu Apartmanı'nın sahibi, içinden kiracıları çıkan binaya hırsızlar tarafından girilip, para eden malzemelerin talan edilmesini önlemek için kapıyı sağlama aldı. Binanın kapısını kat kat zincir dolayıp, birkaç asma kilit takan, zincirin bir ucunu da binanın bahçe duvarındaki demir parmaklıklara bağlayan ev sahibinin önlemi çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Binanın önünden geçenler, "Bu apartmanı kimse çalamaz" esprisi yaptı.

Bölgede içinde yaşayan olmayan yapıların demir aksamlarının, percerelerinin, musluklarının, hırsızlar tarafından çalınıp satıldığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber