Sosyal medya sayesinde bilgisayarları oldu

Turgutlu ilçesine bağlı Çıkrıkçı Köyü Kur'an Kursu yetkilileri, sosyal medya üzerinde tüm vatandaşların rahatça ulaşabileceği Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'a kurslarının bir Bilgisayar ve Projeksiyon cihazına ihtiyacı olduğunu bildirdiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2013 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sosyal medya sayesinde bilgisayarları oldu

Konuyu değerlendiren Belediye Başkanı Orhan, Çıkrıkçı Köyü Kur'an Kursunu ziyaret ederek ihtiyaç duydukları Bilgisayar ve Projeksiyon cihazını armağan etti. Kur'an Kursu yetkilisi Halime Totuş, ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Orhan'a teşekkür etti.

Başkan Serhat Orhan da, "Çağımızın medya araçları olan Facebook ve Twitter'ı etkin bir şekilde kullanarak hem sizlere hızlı bir şekilde ulaşıyor, hem de sizlerden gelen talep, öneri ve istekleri değerlendirerek hızlı ve aracısız bir şekilde sorunlarına çözümüne yardımcı olabiliyoruz. Bu şekilde Facebook üzerinden mesaj yazarak bana ulaşan Çıkrıkçı Köyü Kur'an Kursu Hocası Halime Totuş hanımefendiye ziyarette bulundum. Kursunun Bilgisayar ve Projeksiyon cihazına ihtiyaç duyduğu bilgisini ileten hocamıza söz konusu cihazları temin ederek teslim ettik. Kurs yetkilileri ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber