Eskişehir'de 'cam kırma' cinayeti

Eskişehir'de 36 yaşındaki Erkan İlbeyli, taş atarak evinin pencere camını kıran 34 yaşındaki Mehmet Aktepe'yi tabancayla ateş ederek öldürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mart 2013 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir'de 'cam kırma' cinayeti

Olay saat 04.00 sıralarında Kırmızıtoprak Mahallesi Balıkçı Sokak'ta meydana geldi.

Erkan İlbeyli, birlikte yaşadığı ve 2 yıldır aynı evi paylaştığı 48 yaşındaki Z.E.'nin, yanında 41 yaşındaki E.E. ve bu kadının sevgilisi Mehmet Aktepe ile birlikte sabaha karşı eve gelmelerine tepki gösterdi. Çıkan tartışmada iddiaya göre Erkan İlbeyli, Mehmet Aktepe'yi evden kovdu. Mehmet Aktepe dışarı çıkıp 4 katlı binanın birinci katındaki Erkan İlbeyli ile Z.E.'nin oturduğu evin penceresine sokakta bulduğu taşı atarak camı kırdı. Erkan İlbeyli de yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayla pencereden Mehmet Aktepe'ye doğru ateş etti.

Göğsüne isabet eden tek kurşunla yaralanan Mehmet Aktepe olay yerine gelen 112 sağlık ekibinin tam çabalarına rağmen kurtarılamadı. Mehmet Aktepe'nin cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından Erkan İlbeyli gözaltına alındı. İlbeyli, Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber