Silopi Kaymakamı altın madalya kazanan öğretmeni ziyaret etti

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı Suat Demirci Hapkido turnuvasında dünya şampiyonu olan öğretmeni okulunda ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2013 13:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silopi Kaymakamı altın madalya kazanan öğretmeni ziyaret etti

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı Suat Demirci Hapkido turnuvasında dünya şampiyonu olan öğretmeni okulunda ziyaret etti.

2012 yılında Güney Kore'de düzenlenen Hapkido turnuvasında altın madalya kazanan Silopi Çukurca İlköğretim Okulu Beden Eğitim Öğretmeni Pınar Demiray, Kaymakam Suat Demirci ve Silopi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan tarafından ziyaret edildi. Yoğunluktan dolayı altın madalya kazanan öğretmeni bir türlü ziyaret edemediğini belirten Kaymakam Suat Demirci, Pınar Demiray'ı başarılarından dolayı tebrik ettiğini söyledi. Silopi'den böylesi bir başarının gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Kaymakam Demirci, Şırnak'ın adının bu tür organizasyonlar ile anılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Altın madalya kazanan Pınar Demiray ise kendilerini unutmayan Silopi kaymakamı ve milli eğitim müdürüne teşekkür ettiklerini söyledi. Pınar Demiray, fırsat verildiği takdirde kendisi gibi altın madalya kazanacak sporcuların ilçede mevcut olduğunu söyleyerek yeteneklere sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. Demiray, ayrıca ay yıldızlı bayrağı Kuzey Kore'de dalgalandırmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade ederek ülkesine daha çok altın madalyalar kazandırmak için çalışmalarına devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaymakam Demirci daha sonra Çukurca İlköğretim Okulu'nda bulunan öğretmenler ile bir araya gelerek okul hakkında kısa bir brifing aldı.

Silopi Çukurca İlköğretim Okulu Beden Eğitim Öğretmeni Pınar Demiray 2012 yılında Güney Kore'nin Seul kentinde yapılan uluslararası Hapkido turnuvasında altın madalya kazanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber