Amasya'da trafik polislerine moral yemeği

Amasya Valisi A.Celil Öz ile Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, ilde görev yapan trafik polisleriyle birlikte yemekte buluştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2013 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Amasya'da trafik polislerine moral yemeği

Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Gayeker ve Trafik Şubesi Müdürü Mustafa Durmaz'ın da katılımıyla polis evinde düzenlenen yemekte ilde 3 aydır başarılı şekilde uygulanan Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlanın Projesi'ni değerlendiren Vali Öz, "Trafik kazalarında can kaybının en önemli sebeplerinden birisi olan emniyet kemeri kullanma alışkanlığını kazandırmak için çalışmalara devam ediliyor" dedi.

Trafik polislerinin vatandaşlarla sık sık karşı karşıya geldiklerini anlatan Öz, hukukun üstünlüğü ile insan haklarının her zaman göz önünde bulundurulmasını istedi. Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlanın Projesi ile şehirdeki emniyet kemeri kullanımı ortalamasının 3 ayda yüzde 8'den yüzde 55'e yükseldiğini belirten Emniyet Müdürü Bayazıt da projenin başarıyla ilerlemesinde gayretleri olan trafik şubesi personeline yönelik moral yemeği verip onların karşılaştıkları sorunlarını dinlediklerini söyledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber