Çine'de çete operasyonu; 16 gözaltı

Aydın'ın Çine ilçesinde polisin 18 ayrı noktada düzenlediği suç örgütü operasyonunda 16 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2013 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çine'de çete operasyonu; 16 gözaltı

Aydın'ın Çine ilçesinde polisin 18 ayrı noktada düzenlediği suç örgütü operasyonunda 16 şüpheli gözaltına alındı. Aranan bir şüphelinin hastanede tedavisinin sürdüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nce yürütülen soruşturmanın tamamlanması için bu sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirildi. Aydın KOM Şube Müdürlüğü ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda görevli ile

13'ü polis bölgesinde ve 5'i de jandarma bölgesinde olmak üzere toplam 18 noktaya eş zamanlı baskın yapıldı.

Operasyon kapsamında

'Zorla çek- senet tahsilat yaptıkları' iddia edilen suç örgütü üyesi A.G., B.H.B., F.A., E.P., Y.K., A.K., Y.K., S.Y., F.D., B.Y., F.S., M.A., Ç.A., Ö.C., M.K. ve M.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Operasyon kapsamında aranan F.A. isimli şüphelinin ise geçtiğimiz günlerde çıkan bıçaklı kavgada yaralandığı ve ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 16 şüpheli, sorgulanmak üzere Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Operasyonla ilgili çalışmaların devam ettiği ve gözaltına alınan kişi sayısının daha da artabileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber