Van, kedisi ve gölüyle değil, Rektör'üyle anılıyor artık!

Haber Giriş : 18 Aralık 2005 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kedisi, gölü ve canavarı ile ünlü Van, ?tutuklanan rektörü'; horozu ile bilinen Denizli, belediyenin yasakları ile gündemdedir. Kayısısı ile ünlü Malatya artık ?yuvadaki dayak görüntüleri', ile konuşulmaktadır.

DYP Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Nedim Bilgiç, AKP yönetimindeki Türkiye'de, artık birçok şehrin, iktidarın beceriksiz ve basiretsiz icraatları nedeniyle geleneksel ürünleri, topluma mal olmuş özellikleri ile değil; yeni yeni olaylarla zikredilir olduğunu ileri sürdü.

Bu çerçevede AKP döneminde gündeme damgasını vuran bazı olaylara vurgu yapan Bilgiç, şöyle dedi: ?Örnek vermek gerekirse; Türkiye'nin kıtaları ve kültürleri buluşturan şehri İstanbul artık ?kapkaç' ve ?güvenlik' olayları ile özdeşleşmiştir. Şehir AKP döneminde Kapkaçistan'a dönüşmüştür. Kedisi, gölü ve canavarı ile ünlü Van, ?tutuklanan rektörü'; çiğköftesi ve Balıklı Gölü ile tanınan Şanlıurfa ?GAP'ta yabancılara satılan arazileri'; horozu ve Pamukkale'si ile bilinen Denizli, belediyenin yasakları ile gündemdedir. Kayısısı ile ünlü Malatya artık ?yuvadaki dayak görüntüleri', ?kirli şebeke suyu'; pişmaniyesi ile meşhur Sakarya ?hızlı tren faciası'; höşmerim ile bilinen Balıkesir ?kuş gribi' ile konuşulmaktadır. Turizmin kalbi Marmaris ve Kuşadası ?patlayan bombalarla', ?Oferler'le'; Antalya, içki yasaklı bölgeleriyle gündeme gelmektedir.?

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber