Polis memurundan örnek davranış

Kabadüz Emniyet Amirliğinde görevli 6 yıllık polis memuru Mehmet AYGÜN, yaklaşık 1,5 yıldır yaptığı resimlerden oluşan kişisel sergisini, "Arayış" adıyla Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde Ordulu sanatseverlerin beğenisine sundu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Nisan 2013 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis memurundan örnek davranış

Kabadüz Emniyet Amirliğinde görevli 6 yıllık polis memuru Mehmet AYGÜN, yaklaşık 1,5 yıldır yaptığı resimlerden oluşan kişisel sergisini, "Arayış" adıyla Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde Ordulu sanatseverlerin beğenisine sundu.

Geliri, şehit polis ailelerine bağışlanacak olan ve Ordu Kültür Sanat Merkezi fuaye salonunda düzenlenen sergi açılışına, Vali Yardımcısı Ömer ADAR, Belediye Başkan Yardımcısı Özer KARADAĞ, İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI, Kabadüz Kaymakamı Engin AVCI, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, Emniyet Teşkilatı mensupları ve sanatseverler katıldı.

Yağlıboya ve kara kalem eserlerinin yer aldığı "Arayış" adlı resim sergisinin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Ömer ADAR, Belediye Başkan Yardımcısı Özer KARADAĞ, İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI, Kabadüz Kaymakamı Engin AVCI ile polis memuru Mehmet AYGÜN birlikte kesti.

Vali Yardımcısı Ömer ADAR ve diğer protokol üyeleri sergiyi gezerek polis memuru Mehmet AYGÜN'den resimlerle ilgili bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Ömer ADAR, resim sergisini gezdikten sonra yaptığı değerlendirmede, “Bugün, çok sıcak bir yüzle karşılaştık. Değerli polis memuru kardeşimiz birbirinden güzel tablolar yapmış ve bunları da sergileyerek, sanatseverlerin beğenisine sunmuş. Gelirini de şehit ailelerine veriyor. Çok ince ve anlamlı bir davranış. Bu sergide çok güzel eserler gördüm. Kendisini tebrik ediyorum ve Bu çalışmalarını geliştirerek devam ettirmesini diliyorum. Öğrendiğime göre polis teşkilatımız içerisinde sanata yatkın bir çok arkadaşımız varmış. Bu arkadaşlarımıza biraz cesaret verilirse, sanatsal alanda da kendilerini gösterecektir” dedi.

Yağlıboya ve kara kalemden oluşan 30 eserle birlikte “Arayış” isimli resim sergisini açan polis memuru Mehmet AYGÜN ise duygularını şöyle dile getirdi;

“Ben resim öğretmenliği mezunuyum. Emniyet teşkilatına 2006 yılında girdim 6 yıllık polis memuruyum ve bu mesleğin vermiş olduğu bir stres, yorgunluk var. Bunu evde resim ile atarken ben bunu neden sergilemedim, insanlara neden göstermedim dedim. Bugün burada 30 tane eseri 1.5 yıl içerisinde tamamladım ve emniyet teşkilatımızın da 168. yılı kutlamalarındaki 10 Nisan Polis Haftası öncesinde de bu etkinliği düzenledim.”

“İlk sergim olduğu için bir amacım vardı. Bana bir hatırası kalsın, bir polis şehit ailesine ufak bir katkım olursa benim için çok önemli olacak“ diyen AYGÜN, ”Hayatım boyunca unutamayacağım bir anı olacak. Buraya gelen ziyaretçilerimizden tek temennimiz şehit ailelerine ufakta bir katkı onların sağlamasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Sergi, 8 Nisan'a kadar açık kalacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber