Domuz sürüsü sonu oluyordu

Motosiklet tutkunu genç adam, karşısına çıkan domuz sürüsüne çarparak ikinci kez ölümden döndü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2013 18:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Domuz sürüsü sonu oluyordu

Torbalı ilçesinde, 7 ay önce geçirdiği trafik kazası ile 1 ay yoğun bakımda kalan motosiklet tutkunu M.İ., dün de seyir halindeyken karşısına çıkan domuz sürüsüne çarparak, ikinci kez ölümden döndü.

7 AY ÖNCE DE KAZA GEÇİRDİ

İzmir- Kemalpaşa karayolu Dağkızılca mevkiinde, dün akşam saat 22.00 sıralarında domuz sürüsüyle karşılaşan motosiklet sürücüsü M.İ. (33) ağır yaralandı. İ.'nin bundan 7 ay önce de, Torbalı ilçesi Karakuyu mevkiinde ikinci bir kaza yaptığı ve ölümden döndüğü öğrenildi. 7 ay içinde iki kez trafik kazası geçiren sürücü, her iki olayda da yoğun bakımdan çıkmayı başardı.

Geçirdiği ilk motosiklet kazasında beyin travması geçirerek 2 kolunu kıran İ., dün akşam geçirdiği kazayla sol kolunu tekrar kırdı ve geceyi İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde geçirdi.

"TEK HATIRLADIĞIM YERDE YATAN DOMUZ ÖLÜLERİ"

İlk kazasının ardından tam iyileşmeye başlarken, ikinci kez motosiklet kazası geçiren M.İ., kazayı şöyle anlattı: "Korucuk köyündeki evimden saat 22.00 sularında arkadaşımı da arkama alarak hareket ettik. Bir süre ilerledikten sonra Dağkızılca mevkiine geldik ve arkadaşımı burada bıraktım. Tekrar eve dönerken aynı bölgede önümde seyir eden bir kamyonet vardı. Kamyonet bir anda domuz sürüsü içine girdi. Domuzları fark ettim ama artık geçti. Sol tarafıma yatarak sürüklendiği hatırlıyorum. Gözümü bu sabah açabildim. Tek hatırladığım şey yerde yatan domuz ölüleri oldu."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber