Yapımı devam eden camii için kermes düzenlendi

Ağrı Firdevs İlmi Araştırma İnsani Yardım Derneği Ağrı'da yapımı devam eden cami için Eleşkirt'te yardım amaçlı kermes düzenledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2013 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yapımı devam eden camii için kermes düzenlendi

Ağrı Firdevs İlmi Araştırma İnsani Yardım Derneği Ağrı'da yapımı devam eden cami için Eleşkirt'te yardım amaçlı kermes düzenledi.

Ağrı Firdevs İlmi Araştırma İnsani Yardım Derneği Eleşkirt Şube Başkanı Yıldırım Kılıç, Ağrı'da yapımı devam eden cami için kermes düzenlediklerini, bundan dolayı da Eleşkirt'li hemşerilerin caminin inşaatında bir tuğlanın da olsa sevabına ortak etmek istedikleri için bu kermesi düzenlediklerini söyledi. Kermeste sergilenen ürünler ve ikram edilen yiyecekler hayırsever gönül dostların kendi el emekleri ve göz nurundan oluştuğunu ifade eden Kılıç, "Kadirşinas Eleşkirt halkı ilk günden çok büyük teveccüh göstererek kendisine yakışanı yaparak bizleri şaşırtmadı. 22 Nisan 2013 tarihine kadar devam edecek olan kermesimize bütün Eleşkirt halkının 7'den 70'e katılmalarını bekliyoruz. Kermesimizde sergilenen yemek ve tatlıları özellikle tatmalarını tavsiye ediyorum. Bunun yanında göz nuru el işlemelerini görmelerini, ihtiyaçları olmasa bile gelirin böylesine ulvi bir işte kullanılacak olmasından dolayı ürünlerimizden 1'er tane almalarını rica ediyorum. Eleşkirt'te açmış olduğumuz kermesimizde gecesini gündüzünü birbirine katarak katkıda bulunan bacılarıma, annelerime aracılığınızla teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber