Kuyumcudan para alıp kayıplara karıştı

Kayseri'de kuyumcuları bir kaç gün ziyaret ettikten sonra alelacele gelerek para alıp kayıplara karışan dolandırıcı her yerde aranıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuyumcudan para alıp kayıplara karıştı

Kayseri'de kuyumcuları bir kaç gün ziyaret ettikten sonra alelacele gelerek para alıp kayıplara karışan dolandırıcı her yerde aranıyor.

Kayseri'de yeni bir dolandırıcılık olayı ortaya çıktı. Kuyumculuk yapan H.E., dolandırıcı olarak iddia ettiği kişinin kendisini dolandırdığını ve kuyumcu esnafının dikkatli olması gerektiğini söyledi. Kuyumcu H.E., "Kendisi benimle daha önce buraya oturup muhabbet ederek, tanıdıklık vererek yanımıza gidip geldi. Aradan belli bir zaman geçtikten sonra bu şahıs tekrar geldi. Geldiğinde de paraya ihtiyacı olduğunu söyledi" diye konuştu.

70 lira parasını dolandırıcıya kaptırdığını söyleyen H.E., "Benim parada gözüm yok ama bu tür olaylara dikkat çekmek istedim. Aldığı para ufak bir para ama bu dolandırıcılığın farklı bir versiyonu sanırım. Bunun gibi şeyler çok oluyor, diğer arkadaşların da dikkatli olmasını isterim" ifadelerinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber