Yanlış anlaşılma gıda firmasını mağdur etti

Aydın'da gıda denetimi haberlerinde fotoğrafı kullanılan işletmeci, yanlış anlaşılma nedeniyle maddi kayba uğradığını belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2013 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yanlış anlaşılma gıda firmasını mağdur etti

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından il genelinde gerçekleşen gıda denetimleriyle ilgili olarak yayınlanan haberlerde fotoğrafı kullanılan Aydın Gurme Şarküteri işletmecileri Nazlı Filiz Hızal ve Huriye Büyükkarıncalı, Fotoğraf nedeniyle ceza uygulanmış bir işletme gibi algılandıklarını ve bu yüzden işlerinde kayba uğradıklarını savundu.

Aydın Gurme Şarküteri'nin kısa bir süre önce Aydın merkez Mimar Sinan Mahallesi'nde hizmete açıldığını hatırlatan işletmeci Nazlı Filiz Hızal, "Kısa bir süre önce hizmete açılmamıza rağmen temiz hizmet anlayışı ve kaliteli ürünlerimizle müşterilerimizin takdirini kazandık. Bu güne kadar gerek Aydın Belediyesi gerekse Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri kapsamında iş yerimiz de denetlendi. Yapılan tüm denetimlerde hijyen ve kaliteden dolayı sürekli teşekkür aldık. Ancak denetimlerle ilgili olarak çıkan haberlerde işyerimizin fotoğrafının kullanılması yanlış anlaşılmalara neden oldu. Firma olarak asla katile ve hijyenden taviz vermiyoruz. Bugüne kadar hiç ceza yemediğimiz gibi sürekli takdir aldık. Değerli müşterilerimizin bu bilmesini arzu ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber