Doktor, meslektaşı için gözyaşı döktü

Gaziantep'te geçen yıl bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Doktor Ersin Arslan'ın ölümünün 1.yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programında duygulu anlar yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2013 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doktor, meslektaşı için gözyaşı döktü

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen anma programına, hastanede görevli sağlık çalışanları katıldı. Saygı duruşu ile başlayan programda Özel Düztepe Yaşam Hastanesi doktorlarından Operatör Dr. Pelin Arıcı, Şehit Doktor Ersin Arslan'ın hayatının anlatıldığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Tören sonrası konuşan Arıcı, "Doktor Ersin Arslan'ın ölümünün 1. yıl dönümünü ufak bir törenle andık. Ölen doktorumuzu saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Sağlık çalışanlarına ve doktorlara yönelik şiddetin en kısa zamanda sona ermesini temenni ediyoruz. Bizler görevimizi yerine getirirken oldukça özveriyle, içtenlikle hastalarımıza yaklaşıyoruz. Onlardan da bize karşı anlayışlı, hoşgörülü olmalarını talep ediyoruz. Umarım bu tür şiddet olayları en kısa zamanda sona erer. Bu kötü haberleri daha çok duymak zorunda kalmayız. Doktor Ersin Arslan'ın ailesine ve sevenlerine tekrar başsağlığı diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber