Çorlu'ya şenliklerde yabancı öğrenciler gelecek

Çorlu Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan 4. Uluslararası Çocuk Şenlikleri kapsamında ilçeye birçok ülkeden yabancı öğrenci gelecek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2013 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çorlu'ya şenliklerde yabancı öğrenciler gelecek

Çorlu Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan 4. Uluslararası Çocuk Şenlikleri kapsamında ilçeye birçok ülkeden yabancı öğrenci gelecek.

Çorlu Belediyesi tarafından yapılacak olan 23 Nisan 4. Uluslararası Çocuk Şenlikleri için açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, " Romanya'dan 26, Makedonya'dan 24, Gürcistan'dan 40, Bulgaristan'ın Topolovgrat kasabasından 40, yine Bulgaristan'ın Tervel kasabasından 30, Varna'dan 30, Şumen'den 30, Suvorovo'dan 30 ve Dulovo kasabasından da 35 öğrenci ve öğretmen şenliklerde ki gösteriler de yer alacak" dedi.

Avcı "Şenlikler kapsamında Çorlu'da yer alacak yabancı öğrenciler Çorlu'da ki okullarda bulunan öğrencilerin evlerinde misafir edilirken öğretmenler ise otelde konaklayacak. Şenliklerin ilk ayağı pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda toplanılarak başlayacak. Burada toplanılacak olan kalabalık kortej eşliğinde Cumhuriyet Parkına yürüyecek ve şenlikler burada başlayacak. 21-22-23 Nisan günleri Cumhuriyet Parkı'nda yapılacak olan şenliklerde öğrenciler halk gösterileri, dans gösterileri, şarkılar ve görsel şovları yapacak.

Şenlikler kapsamında ise 23 Nisan gecesi Cumhuriyet Parkında Çorlu Belediyesi kursiyerleri konser verecek" dedi.

Şenlikler de ayrıca şişme oyun gruplarının da Cumhuriyet Parkında yer alacağı ve bunun yanı sıra 23 Nisan'da Cumhuriyet Parkında çocuklara 5 bin adet patlamış mısır ve pamuk helva dağıtılacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber