20 Nisan 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2013 01:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sheraton Hotel'de, Cumhuriyet Halk Evleri yemeğine katılacak.

2- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na, Bozok Üniversitesi Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Araştırma Merkezi açılışına ve Kutlu Doğum Haftası programına katılacak.

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, valilik, belediye ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, ASP Sosyal Konut Kura Töreni'ne, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hizmet binası açılışına, Adım Adım Anadolu Programı'na katılacak.

4- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Karadeniz Konfederasyonu üyeleriyle sohbet toplantısına katılacak, AB Bakanlığı Türk Ulusal Ajansı ve Garag Erasmus Vakfıişbirliğinde Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen "GaragErasmus-İstanbul" toplantısında konuşacak.

- İtalyan Dışişleri Bakan Yardımcısı Marta Dassu'yu Ortaköy ofiste kabul edecek Bağış, Fatih Koleji'nce Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 9. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı Ödül Töreni'ne iştirak edecek.

5- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali açılış törenine katılacak.

6- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Çin'de

- Bakan Mehdi Eker, Pekin'de çeşitli temaslarda bulunacak, daha sonra Türkiye'ye dönecek.

7- Suriye Halkının Dostları Grubu Dışişleri Bakanları Toplantısı, Adile Sultan Sarayı'nda yapılacak.

8- Spor Toto Süper Lig'de Orduspor-Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor-Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor-Mersin İdman Yurdu maçları yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber