Şanlıurfa caddelerinde yarım milyon çiçek açtı

Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte çiçek açan yarım milyon çiçek fidesi, Şanlıurfa'ya rengarenk bir görünüm kazandırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2013 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa caddelerinde yarım milyon çiçek açtı

Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte çiçek açan yarım milyon çiçek fidesi, Şanlıurfa'ya rengarenk bir görünüm kazandırdı.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfalıların güzel bir çevrede yaşamayı hak ettiğini söyledi.

Şanlıurfa halkının daha güzel bir çevrede yaşaması için çeşitli türlerden 500 çiçek fidesinin park alanları, refüj ve kavşak gibi merkezi yerlere dikildiğini aktaran Fakıbaba, fu fidelerin çiçek açmasıyla birlikte Şanlıurfa'nın rengarenk bir görünüm kazandığını belirtti.

Şanlıurfa halkının daha güzel bir çevrede yaşamasına

önem verdiklerini dile getiren Fakıbaba, "Biz de bu doğrultuda halkımızın daha yeşil ve düzenli bir çevrede yaşaması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi

Çiçek dikim işini 35 ile 40 işçiyle yürüttüklerini söyleyen Fakıbaba, işçilerin çiçek dikmeden önce toprağı bellediğini kersekleri ayıklanıp yumuşattıklarını ardından çiçek dikimini gerçekleştirdiğini dile getirdi. Çiçek dikiminin ardından sulamasını yaptıklarını anlatan Fakıbaba, şunları söyledi: "Şanlıurfa'nın cadde ve sokakları çiçek açtı. Rengarenk çiçeklerin görüntüsünün kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini de çekiyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber