Oto hırsızları adliyeye sevk edildi

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda, oto hırsızlığı yaptığı iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Oto hırsızları adliyeye sevk edildi

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda, oto hırsızlığı yaptığı iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'un Kağıthane, Pendik, Sancaktepe ve Beylikdüzü ilçelerinde yapılan operasyonlarda örgüt lideri olduğu iddia edilen Murat Ş. (55), örgüt lider yardımcısı Tayfun T. (22) ile Ali A. (44), Erhan A. (22), Muhammet H. (21), Ayhan A. (34), Samet A. (22), Metin A. (44), Bora P. (37) ve Nihat D. (31) gözaltına alındı. Şahıslar emniyette alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan örgütle ilgili yapılan ön operasyonlarda Rufat U (44), Yasin T (26) ve Oktay T (27)'in gözaltına alındığı ve sevk edildikleri mahkemelerce tutuklandığı kaydedildi.

Söz konusu oto hırsızlığı grubunun daha çok 'kuş' diye tabir edilen Doğan, Şahin, Serçe ve Kartal marka araçları çaldıkları bu araçları İstanbul'da bulunan tamirhanelerine götürerek şase ve motor numarasını değiştirdiği anlaşıldı. Operasyonda, grubun çaldığı 18 aracın ele geçirildiği ve sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber