Çaycuma Belediyesi E-Belediye uygulamasına geçti

Tarifelerini e-belediye ile görebileceği kaydedildi.kredi kartı ile ödeme yapacaklarını anlatan Başkan Gülşen, "Biz halkımıza daha iyi hizmet vermek için e-belediyecilik uygulamasını başlattık."

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 22:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çaycuma Belediyesi E-Belediye uygulamasına geçti

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen konuyla ilgili yaptığı açıklamada E-Belediyecilik uygulaması sayesinde vatandaşların

kredi kartı ile ödeme yapacaklarını anlatan Başkan Gülşen, "Biz halkımıza daha iyi hizmet vermek için e-belediyecilik uygulamasını başlattık. Belediye olarak yeni bir hizmeti daha halkımıza sunmanın mutluluğu içindeyiz. Bu uygulama sayesinde Vatandaşlarımız;

Su, Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, Kira vb gibi borçlarını Evinden, işyerinden 24 saat boyunca belediyemiz web sitesi www.caycuma.bel.tr üzerinden online ödeyebilecekler. Ayrıca vatandaşlarımız İnteraktif olarak Beyanlarını, Tahakkuklarını, Tahsilatlarını, Tarifeleri, görebileceklerdir" dedi.

Aynı zamanda E- Belediye Hizmetini Kullanacak vatandaşların üye olmadan önce 1 defaya mahsus olmak üzere Belediye Sicil Servisinde kayıt işlemlerini yaptırmaları gerektiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber