Öğrenciler ve öğretmenlerden 'sporda şiddete hayır' etkinliği

Adıyaman Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri ‘Sporda şiddete hayır’ demek için bir günlüğüne takımlarının formalarıyla okula geldiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2013 23:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenciler ve öğretmenlerden 'sporda şiddete hayır' etkinliği

Adıyaman Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri 'Sporda şiddete hayır' demek için bir günlüğüne takımlarının formalarıyla okula geldiler.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Cumali Boybey'in teklifi ile 'Sporda şiddete hayır' demek için okulun öğrenci ve öğretmenleri kendi formalarıyla derslere katıldılar. TDP Büro Amirliği'nin de desteklediği etkinlikte, çeşitli takımın taraftarları birbirlerine dostane dileklerde bulundu.

Okul Müdürü Aziz Recep Dülger, ülkemizin huzur ve dostluğuna ihtiyaç olduğu kadar sporda da dostluk ve huzura ihtiyaç olduğunu söyledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Cumali Boybey, liglerde sona yaklaştıkça şiddetin arttığına dikkat çekerek, taraftara sevgiyi, barışı, dostluğu aşılamak istediklerini ifade etti.

TDP Polisi Mustafa Çöt ise, polis olarak bu tür projeleri desteklediklerini, huzurlu, güvenli bir ortam adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber