Neyyir Hanım Ortaokulu'nda başarı ödüllendirildi

Düzenlediği programlarla yıllardır Sakarya'da beğeniyle karşılanan Neyyir Hanım İlkokulu ve Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen kutlama programında muhteşem bir performans ortaya koydu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Neyyir Hanım Ortaokulu'nda başarı ödüllendirildi

Kalabalık bir izleyici kitlesi karşısında programlarını sergileyen öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri büyük beğeni topladı.

Çok renkli sahnelere sahip programda öğrencilerin gösterilerini sunarken ortaya koydukları performans ve görev ciddiyeti gözden kaçmadı. Program sonunda İl genelinde düzenlenen 2. KDS sınavında derece yapan ve il genelinde ilk yüze giren öğrencilere Çeyrek altın ve madalya hediye edildi. Ayrıca bu güne kadar Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini yürüterek okula hizmet edenlere de plaket takdim edilerek onore edildiler. Bu ödüllendirmenin 3. KDS ve SBS'de de devam edeceği müjdesi verildi.

Okul Müdürü Feramuz Koşar açılış konuşmasında Neyyir Hanım İlkokulu ve Ortaokulunun hazırladığı programlarla dikkat çektiğini ve beğeni çıtasını devamlı yükselttiğini, akademik anlamda hızlı bir yükseliş içerisine girerek 5, 6, 7. sınıflarda resmi okullar arasında ilde ilk 10 sırayı zorladığını ve özellikle İngilizce eğitiminde önemli başarılar kazndığını belirtti. Okul Müdürü Feramuz Koşar başarılarda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber