Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2'si ağır 5 yaralı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, şoförünün alkollü olduğu belirlenen kamyonet ile otomobilin karşılıklı çarpışması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2'si ağır 5 yaralı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, şoförünün alkollü olduğu belirlenen kamyonet ile otomobilin karşılıklı çarpışması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kazada alev alan kamyonet itfaiyenin çalışması sonucu söndürüldü.

Kaza, bugün saat 18.30 sıralarında, Turgutlu Belediyesi Çöplük alanı önünde meydana geldi. Turgutlu'dan Kemalpaşa yönüne giden Faruk Gündüz'ün (33) yönetimindeki 34 YR 4635 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Nurettin Sayılgan'ın (39) kullandığı 45 UA 1133 plakalı kamyonet karşılıklı çarpıştı. Sürücü Gündüz, eşi Perihan Gündüz (30) ve çocuğu Ömer Faruk Gündüz (4) ile kamyonet şoförü Nurettin Sayılgan, arkadaşı İlkay Çardak (34) kazada yaralandı. Sürücü Gündüz, eşi ve çocuğu yoldan geçen bir otomobil ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kamyonetteki 2 yaralı da ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince aynı hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Perihan Gündüz ile çocuğu Ömer Faruk Gündüz'ün sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

1.39 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazanın ardından alev alan kamyonet çağrılan itfaiye ekiplerince söndürüldü. Otomobil sürücüsü Faruk Gündüz, "Ne tarafa kaçtıysam olmadı. Kamyonet sağa sola gidiyordu. Çarpmaktan kurtulamadım" dedi. Yapılan kontrolde kamyonet şoförü Sayılgan'ın 1.39 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber