Çaldıklarını satmaya çalışırken yakalandı

ŞANLIURFA'da, gece girdiği hırdavatçıdan çaldığı malzemeleri bir işyerine satmak isteyen 22 yaşındaki M.G., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Nisan 2013 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çaldıklarını satmaya çalışırken yakalandı

Olay, dün gece geç saatlerinde Evren Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Hırdavat malzemesi satan Ali Ütgün, sabah geldiği iş yerinin kapılarının açık ve içerinin dağınık olduğunu görünce polise haber verdi. İş yerine gelen polis, Ütgün'ün ifadesine başvurdu ve parmak izi incelemesi yaptı. Yapılan inceleme sonrası çalışma başlatan polis, hırsızlığı gerçekleştiren kişinin malzemeleri satma ihtimalini değerlendirerek aynı sitede önlem aldı. Öğle saatlerinde siteye gelen ve çaldığı malzemeleri başka bir iş yerine satmak isteyen M.G. gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen M.G.'nin yanındaki çuvalda bulunan malzemelerin de Ali Ütgün'ün işyerinden çalındığı belirlendi.

Polis ele geçirilen malzemeleri sahibi olan Ali Ütgün'e verdi. 6 bin lira değerindeki malzemelerine kısa sürede kavuşan Ütgün, polislere çabalarından dolayı teşekkür etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasında suçunu itiraf ettiği öğrenilen M.G. ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra 'Hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber