Taciz edilip bıçaklandı, zanlıların 'serbest bırakılmasına' isyan etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2006 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, geçen hafta bir altgeçitte iki kişi tarafından taciz edildikten sonra bıçaklandığı öne sürülen genç kız, olaydan sonra yakalanan zanlıların serbest bırakılmalarına tepki gösterdi.

Çarşamba Mahallesi'nde yaşayan Gönül Güleç (22), AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Pazar günü Pirinç Han'da bulunan bijuteri mağazasını kapattıktan sonra evine doğru yürüdüğünü söyledi.

Çatalfırın altgeçitine geldiğinde merdivenlerden inen iki kişiden birinin kendisine elle tacizde bulunduğunu anlatan Güleç, "'Ne yapıyorsunuz' diye bağırdım. Bunun üzerine diğer kişi başımdaki beremi çekti. Omzumdaki çantamı üzerlerine doğru sallayınca, birden acı hissetim. Kalçamdan bıçaklayan zanlılar olay yerinden hızla uzaklaştılar" dedi.

Güleç, çevredeki vatandaşların durumu "112 Acil Servis"e bildirmesinin ardından kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını anlattı.

Olayın ardından kendisine tacizde bulunan ve bıçakla yaralayan zanlılar hakkında şikayetçi olduğunu ifade eden Güleç, "Polisin yoğun çalışmaları sonucu üç kişinin yakalandığını öğrendim. Zanlıları teşhis etmem için Osmangazi Araştırma Büro Amirliği'ne çağırıldım. Üç kişiden bana tacizde bulunan ve beni yaralayanların Ü.K (18) ve G.Y. (17) olduğunu tespit ettim" diye konuştu.

Güleç, zanlıların yakalanmasına çok sevindiğini, ancak daha sonra bu kişilerin adres ve kimlik tespitlerinin yapılmasının ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakılmasına üzüldüğünü dile getirerek, şöyle konuştu:"Şu an psikolojim oldukça bozuk. Dışarıya çıkamıyorum, kalabalık içine giremiyorum. Ben orada ölebilir veya sakat kalabilirdim. Ben yılbaşını evimde yaralı halde, zanlılar da cezaevi yerine dışarıda geçirdiler. Bana saldıranların tutuklanması için ölmem mi gerekirdi?
Umarım mahkeme sürecinde zanlılar hak ettikleri cezayı bulurlar.Başkalarının da aynı acıyı yaşamamaları için hukuk mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber