Bakan Avcı'dan öğretmenlere film tavsiyesi

Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen bir konferansa katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmenlere izlemeleri için bazı filmler önerdi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Mayıs 2013 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Vilayetlerde uzaktan hizmet içi eğitim amacıyla oluşturulmuş salonlarımız var. Buralarda artık film de göstereceğiz" dedi.

Milli EğitimBakanı Nabi Avcı, Kadir Has Üniversitesi Cibali Yerleşkesi'nde, "Türk FilmAraştırmalarında Yeni Yönelimler" konferansına katıldı.

Konferansta,Rektör Yardımcısı ve İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan BülentKahraman, "Fakir Ama Namuslu Gençler: Melodram, Ahlak ve Kötülük"başlıklı bir sunum yaptı.

Sunumunardından konuşan Bakan Avcı, 14'üncüsü düzenlenen etkinliğin gelenek halinegelmesi dolayısıyla üniversite yönetimine teşekkür etti.

Prof. Dr.Kahraman'ın yaptığı sunuma değinen Bakan Avcı, film ve iletişim tarihineilişkin bazı hikayeler anlattı.

"Vilayetlerdeuzaktan hizmet içi eğitim amacıyla oluşturulmuş salonlarımız var. Buralardaartık film de göstereceğiz" diyen Bakan Avcı, burada özellikle"public domain", yani kamu malı olmuş veya telif hakkınınkendilerinde olduğu filmleri göstereceklerini aktardı.

Bakan Avcı'dan öğretmenlere film önerileri

Bakan Avcı,bazı filmleri bu şekilde öğretmenlerle paylaşacaklarını ifade ederek,öğretmenlere film tavsiyelerinde bulundu.

"Jumanji"filminin izlenmesini tavsiye eden Bakan Avcı, Anthony Hopkins'in başrolünüoynadığı "Shadowlands", "Mr. Cheeks" ve çocukluğundakendisini oldukça duygulandıran ve izlemeye sınıfça gittikleri "To SirWith Love/Sevgili Öğretmenim" filmlerini de öğretmenlere izlemeleri içintavsiye etti.

İŞTE BAKAN AVCI'NIN ÖNERDİĞİ O FİLMLER

To SirWith Love fragman

Jumanji fragman

Shadowlands fragman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber