Alzheımer hastası kadın çamaşır suyu içti

Bursa'da çamaşır suyu içince yemek borusu zarar gören Alzheimer hastası yaşlı kadın, birkaç günde 15 kilo birden verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alzheımer hastası kadın çamaşır suyu içti

Bursa'da çamaşır suyu içince yemek borusu zarar gören Alzheimer hastası yaşlı kadın, birkaç günde 15 kilo birden verdi. Bicerik ailesi, günden güne eriyen annelerini tedavi ettirebilmek için destek bekliyor.

Hürriyet semtinde ikamet eden İsmigül Bayram, 12 yıldan beri yanında kalan annesi Fatma Bicerik'in (65) 6 senedir Alzheimer hastası olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde annesinin evde bulduğu çamaşır suyunu su zannedip içerek yemek borusuna zarar verdiğini anlatan Bayram, "12 yıldır annemin her şeyi ile ben ilgileniyorum. Son yıllarda Alzheimer hastalığından dolayı ne yaptığını bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde evde bulduğu çamaşır suyunu içmiş, fenalaştı. Gördüğümde ağzından kahverengi köpükler geliyordu. Pekmez içtiğini zannettik. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırdık. Daha sonra taburcu ettiler. O günden sonra annem yeme içmeden kesildi. Bunun üzerine tekrar hastaneye götürdüğümüzde yemek borusunun zarar gördüğünü öğrendik" dedi.

Yemek borusu zarar gördüğü için annesinin yemek yiyemediğini ve günden güne eridiğini belirten Bayram, Bursa'da gitmedikleri doktor kalmadığını söyledi. Bayram, "Daha önce 70 kilo olan annem şu anda 55 kiloya kadar düştü. Sadece şekerli su verebiliyorum. Devlet yetkililerinden bizlere yardım etmesini istiyoruz. Annemin gözlerimin önünde eriyip gitmesine dayanamıyorum" diye feryat etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber